VID APK

Version 1.0.2 - com.app_artment.vid
app_artment,transport

APP Information

Download Version 1.0.2 (26)
Apk Size7.64 MB
App DeveloperVID
Malware CheckTRUSTED
Install on Android2.3.x and up
App Packagecom.app_artment.vid.apk
MD5b3bfd796c81e370f052fb54d7853e8a2
Rate5

Download VID 1.0.2 APK

App Description

VID is app_artment,transport, content rating is Low Maturity (PEGI-12). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit VID website who developed it. com.app_artment.vid.apk apps can be downloaded and installed on Android 2.3.x and higher Android devices. The Latest Version of 1.0.2 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 584+ times on store. You can also download com.app_artment.vid APK and run it with the popular Android Emulators.

Rechtstreeks vanuit de meldkamer van de VID de meest betrouwbare en actuele verkeersinformatie op je mobiel. De VID weet waar het vast staat.  

Functionaliteiten in de app :

- ROUTES AANMAKEN: zie de reistijd en bekijk je route op de kaart. Wanneer er vertraging is op je route kun je indien gewenst automatisch een pushbericht ontvangen wanneer de vertraging opgelost is.

- ALTERNATIEVEN: De app genereert automatisch alternatieve routes. Wanneer je een alternatief opslaat wordt deze automatisch gekoppeld aan de hoofdroute waardoor je in één oogopslag de hoofdroute kunt vergelijken met het alternatief. Ook kun je een alternatief wisselen met je hoofdroute.

- HANDMATIG ALTERNATIEF: Maak zelf een alternatief aan met één of meerdere 'via' punten. Een handmatig alternatief wordt automatisch gekoppeld aan de hoofdroute zodat je het handmatige alternatief in één oogopslag kunt vergelijken met de hoofdroute.  

 -THUISWERKADVIES: Het thuiswerkadvies geeft op basis van je persoonlijke instellingen en de actuele verkeerssituatie op je huis-naar-werk-route aan of het verstandig is om (tijdelijk) thuis te werken en zo onnodige vertraging te voorkomen. De app stuurt je (indien gewenst) automatisch een pushbericht wanneer de vertraging is opgelost zodat je kunt kiezen om alsnog zonder vertraging naar je werk te gaan.  

Natuurlijk bevat de app de meest actuele verkeers-informatie, meldingen en is de actuele verkeerssituatie te bekijken op de kaart.

Deze app is mede mogelijk gemaakt door de Verkeersonderneming. 

App ChangeLog

App Screens

Older Versions

More Android Apps to Consider

VID

Google Play Reviews

  1. Robert van der Loop-avatar

    Robert van der Loop

    App crashed als deze uit background opent, dan maar opnieuw opstarten. Ophalen van informatie over files duurt lang. Is alleen Raar ook dat er plotseling een nieuwe account nodig is om routes te kunnen te bewaren. Waarom geen koppeling met bestaande accounts als google of facebook als VID zo graag gebruikers wil identificeren?

  2. Michael Jepson-avatar

    Michael Jepson

    De kaart heeft geen rode lijnen of andere zichtbare meldingen meer, maar staat wel vol met webcams, waardoor je de kaart nauwelijks kunt zien. Verder kan ik niet ontdekken hoe ik een alternatieve route kan verwijderen, lijk hem alleen aan te kunnen passen.

  3. Wolter Meeske-avatar

    Wolter Meeske

    Waardeloze app, meldingen lijst staat elke ochtend vol met ook wegen naar mijn werk locatie, maar op mijn opgeslagen route geeft de app geen vertraging aan. Dus wat heb je dan aan deze app, totaal nutteloos! Deze situatie is er al ruim een jaar zonder enige verbetering, dus deze ga ik binnenkort maar verwijderen.

  4. Danny de Groot-avatar

    Danny de Groot

    Werkt niet; kan geen route maken... waar kan ik screenshots naartoe sturen? (staat m'n adres in, dus niet voor public)

  5. Peter de Vos-avatar

    Peter de Vos

    Na uitgebreide registratie ben je eindelijk klaar en wat blijkt dan dat je alleen fileinfo over routes kunt zien. Dat is lekker alternatieven zoeken zeg... Na update naar 6.0 helemaal onbruikbaar door voortdurende force close.

  6. Natasja Kooyman-avatar

    Natasja Kooyman

    Waardeloos kan geen routes meer opslaan. Krijg steeds een fout melding.

  7. Wim Wiskerke-avatar

    Wim Wiskerke

    De registratie werkt niet eens. Uninstall.

  8. Erich Galstaun-avatar

    Erich Galstaun

    Goed

  9. Johan van Baarlen-avatar

    Johan van Baarlen

    Verplicht account aanmaken alleen maar om verkeersinfo te zien is wat vreemd. Zeker als de app dan ook nog tjokvol bugs zit. Alternatieven geven zelfde tijd en afstand, zijn niet op de kaart te zien, en ook vertragingen zijn niet op kaartje te zien alleen een groene lijn op de route. Nog erger, doorklikken op de lijst met meldingen voor mijn routes gaat ook fout, als ik bijv een melding op a20 gouda rdam aanklik krijg ik details van een file ergens bij deventer... Gratis maar slechter dan de vorige versie.

  10. Leif Hansen-avatar

    Leif Hansen

    This app does not work!