İlaç Saati Hatırlatıcı APK

Version 1.0.5 - com.benim.ilacsaati.uygulamam
benim,ilacsaati,uygulamam,health,fitness,ilaç,hatırlatıcı

İlaç Saati Hatırlatıcı apk

APP Information

Download Version 1.0.5 (6)
Apk Size26.97 MB
App DeveloperMuhammet METİN
Malware CheckTRUSTED
Install on Android4.0.x and up
App Packagecom.benim.ilacsaati.uygulamam.apk
MD51410a4e29a23b4362a486afd11e34d8f
Rate5

Download İlaç Saati Hatırlatıcı 1.0.5 APK

App Description

İlaç Saati Hatırlatıcı is benim,ilacsaati,uygulamam,health,fitness,ilaç,hatırlatıcı, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Muhammet METİN website who developed it. com.benim.ilacsaati.uygulamam.apk apps can be downloaded and installed on Android 4.0.x and higher Android devices. The Latest Version of 1.0.5 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 28+ times on store. You can also download com.benim.ilacsaati.uygulamam APK and run it with the popular Android Emulators.

İLAÇ SAATİ HATILATICI %100 ÜCRETSİZ VE İNTERNETSİZ SADECE SİZİN SAĞLIĞINIZ İÇİN DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR UYGULAMADIR.

Artık "İlacımı aldım mı?","İlacımı alamayı unutmuşum.","İlacımı acaba dün aldım mı?","En çok hangi ilacı aksattım acaba?","Dün tansiyonum kaç çıkmıştı?".... gibi daha nice soruya ilaç saati hatırlatıcı cevap vermekterdir.İlac saati uygulamamız kolay kullanımı, internetsiz ve ücretsiz kullanılabilmesi özellikleri ile öne çıkmaktadır.Siz ilacınızı alana kadar da ilaç saati hatırlatıcının alarmı peşinizi bırakmayacaktır. İlaçlarınız sağlıklı yaşam için önemlidir.İlaç saatinize dikkat etmezseniz bu ilaçların bir önemi kalmayacaktır.Bu nedenle ilaç saati hatırlatıcının alarm sistemi her güncellememizde daha da güçlendirilmektedir.İlaç saati hatırlatıcı size sağlıklı yaşam fırsatı sunmaktadır.İlaç saati hatırlatıcı sadece ilaç kullananlar için değil sağlığını düzene girmesini isteyenler de kullanabilir.

SAĞLIĞINIZI TAKİP EDEBİLMEK İÇİN İLAÇ SAATİ HATIRLATICIYI İNDİREBİLİRSİNİZ.
İLAÇ SAATİ HATIRLATICI İLAC BİTTİĞİNDE DE SİZİ UYARMAKTADIR

İlaç saati hatırlatıcı içerisinde kilo, günlük adım sayısı, kolestrol, şeker değerleri gibi verileri girip bu değerleri günden güne takip edebilmeniz için güzel grafikler mevcuttur. Bu grafiklerle de bitmiyor acil bir numaraya mı ihtiyaç duydunuz hemen ilaç saati hatırlatıcıyı açın ve istediğiniz acil numrayı tek tık ile arayın. 

İLAÇLARINIZI ZAMANINDA ALMAK İÇİN İLAÇ SAATİ HATIRLATICIYI İNDİREBİLİRSİNİZ.
İLAÇ ALARMI AYARLA ve İLAÇ SAATİNİ KAÇIRMA

Sağlıklı yaşamınız bizim için önemli sağlığa dair hiç bir şeyi unutmanızı istemeyiz. İlaç saati hatırlatıcı içerisinden Hastane randevu sistemine tek tık ile bağlanıp randevunuzu alabilirsiniz üstüne de randevunuzu ilaç saati hatırlatıcıya kaydedip hatırlatmasını bekleyebilirsiniz.İlaç alarmı uygulamasında internetsiz ücretsiz kolay kullanıma ve sizin isteklerinizi karşılamak için elimizden geleni yaptık

SAĞLIK İÇİN HEMEN İLAÇ SAATİ HATIRLATICIYI İNDİREBİLİRSİNİZ.
RANDEVU ALARMI İLE RANDEVULARINIZI KAÇIRMAYIN

1)Sağlığınız ile alakalı ölçümleri tutup grafik halinde görebileceğiniz sayfalar.

2)İlacınızı kaydedip istediğiniz açıklamayı yazabilirisiniz bu da sizin uygulamanızı tanımanıza yardımcı olur.

3)Ana sayfasında sizin girdiğiniz ölçülere göre değişimleri ve hangi ilacı ne kadar aksattığınızı görebilirisiniz.

4)Hastane randevularınızı ekleyebilirsiniz.

5)Acil numaralara tek tık ile ulaşabilirsiniz.

6)Elinizde bulunan hangi ilacın bitmek üzere olduğunu kolaylıkla öğrenebilirsiniz.

7)Çok kolay bir görsel kullanımı mevcut.

8) İlerleme raporunu görün.

İlaç saati hatırlatıcı sağlığınızı en az sizin kadar düşünen bir programdır
PHARMACEUTICAL REHABILITER 100% FREE AND INTERNET FREE ONLY APPLICABLE APPLICATION FOR YOUR HEALTH.

Now, "I have forgotten my medication?", "I forgot to take my medication.", "Have I taken medication yesterday?", "Which medication did I dislike most?" It is easy to use our clock, it comes out with no internet and it can be used for free. Until you get your medicine, the alarm clock of the medicine clock will not let you down. If you do not pay attention to your medication clock, these medications will not be a cause. Because of this, the alarm system of the medication clock reminder is strengthened every time we update it. Medication time reminder offers you a healthy life opportunity. Medication time reminder is not only for drug users, but also for those who want to regulate their health can also be used.

YOU CAN DOWNLOAD MEDICAL TIME REMINDER TO FOLLOW YOUR HEALTH.
PHARMACEUTICAL HOURS ARE RECEIVING YOU ON THE REMINDER COMPLETED

       There are nice graphics in drug reminder that you can enter data such as weight, number of steps per day, cholesterol, sugar values ​​and follow these values ​​day by day. With these charts you need an emergency number, open the drug reminder right away and call the emergency number you want with one click.

WE CAN DOWNLOAD MEDICAL TIME REMINDER TO GET YOUR MEDICINE TIME.
ADJUST THE DRUG ALARM AND STOP THE DRUG SAFETY

         We do not want you to forget anything about your healthy life that is important to us. You can connect to the hospital appointment system from the drug time reminder with one click and you can get your appointment and you can wait for your appointment to record and remind you of the drug time reminder.It is easy to use free of charge

WE CAN DOWNLOAD YOUR PHARMACEUTICAL REMINDER FOR HEALTH.
DO NOT MISS YOUR ACCESSORIES WITH AN APPOINTMENT

1) Pages that you can see graphically, holding relevant measurements with your health.

2) You can record your medication and write your description, which helps you to define your practice.

3) On the main page you can see the changes according to the measurements you have entered and how much you have disrupted.

4) You can add your hospital appointments.

5) Emergency numbers can be reached with one click.

6) You can easily learn which medicine in your hand is about to run out.
 
7) Very easy to use visual.

8) See the progress report.

Drug time reminder is a program that as much as you think about your health
 

App ChangeLog

  • Hatırlatmalar daha da stabil hale getirildi.Ölçümlerin doktora daha rahat gönderilebilmesi için pdf şeklinde gönderme eklendi.

App Screens

İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 1İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 2İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 3İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 4İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 5İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 6İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 7İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 8İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 9İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 10İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 11İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 12İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 13İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 14İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 15İlaç Saati Hatırlatıcı App Screen 16

Older Versions

More Android Apps to Consider