mHB klik APK

Version 5.0.5 - com.logate.hbklik
logate,hbklik,finance,klik

mHB klik - Mobile Banking Hipotekarna bank

mHB klik apk

APP Information

Download Version 5.0.5 (108)
Apk Size40.99 MB
App DeveloperHipotekarna banka
Malware CheckUNKNOWN
Install on Android8.0.0 and up
App Packagecom.logate.hbklik.apk
MD5c775218837ab1b7e199190e8b98eb9b2
Rate5
Website http://www.logate.com

Download mHB klik 5.0.5 APK

App Description

mHB klik is logate,hbklik,finance,klik, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Hipotekarna banka website who developed it. com.logate.hbklik.apk apps can be downloaded and installed on Android 8.0.0 and higher Android devices. The Latest Version of 5.0.5 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 191+ times on store. You can also download com.logate.hbklik APK and run it with the popular Android Emulators.

mHB klik - Mobile Banking Hipotekarna bank

Bank on your phone - why not!
Use mobile banking of Hipotekarna bank at any time, any place at minimal cost!
Mobile banking service- mHB klik enables you:
• Check your balance and transactions through all your accounts and payment cards
• Effect all types of electronic transactions
• Pay all kind of bills
• Settle your payment card debt
• Check the deadline for your current account overdraft
• View currency exchange rates
• Locate all branch offices and ATMs of Hipotekarna Banka 

App ChangeLog

  • Digitalna banka - the new mHB Klik application from Hipotekarna Bank brings new functionalities, a new design, and improvements in line with your feedback. Improved payment templates, foreign payments with mandatory document entry, currency conversion without visiting the bank and many other new functionalities.

App Screens

mHB klik App Screen 1mHB klik App Screen 2mHB klik App Screen 3mHB klik App Screen 4mHB klik App Screen 5mHB klik App Screen 6mHB klik App Screen 7mHB klik App Screen 8mHB klik App Screen 9mHB klik App Screen 10

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

  1. Bruce Ballad-avatar

    Bruce Ballad

    I used to like the app. It was simple but easy-to-use. But you removed Galaxy Note 4 from the compatible devices list? So I cannot login anymore. Are you targeting only the people with a recently released phone?

  2. Edin Cikic-avatar

    Edin Cikic

    Terrible design and functionality

  3. Katerina Jovanovska-avatar

    Katerina Jovanovska

    The best support ever

  4. emir radoncic-avatar

    emir radoncic

    Nema screenshot sto je veomaa lose

  5. Ivana Ivanovic-avatar

    Ivana Ivanovic

    Potrebno je omogućiti da se moze izvući pdf dokaza o uplati, običan screenshot nije dovoljan. Takođe, potreban je malo bolji pregled dijela sa štednjom - da se vidi koliko iznosi redovna štednja, a koliko štednja aktiviraj sitniš (sada je sve zajedno).

  6. navezi-avatar

    navezi

    Obzirom da se usluga plaća, trebalo bi uvrstiti detaljnije preglede kao i mogućnost da se izveštaj, izvod može dobiti u PDF formatu. Takođe su mi nejasne nadoknade od 0.24 € za lokalne transakcije, obzirom da već placam nadoknade za korišćenje servisa.

  7. Igor Brajovic-avatar

    Igor Brajovic

    Mislim da bi bio red da se fokusirate da optimizujete aplikaciju za sve smartphone. U 21. vijeku na dobrom telefonu app nije podrzanja i ne mogu da koristim uslugu koju uredno plaćam od kad odradili update i to traje evo vec godinu dana. Bukvalno dan posla je potrebno i jedan covjek koji zna materiju da bi se to ispravilo. Pozdrav!

  8. Vladimir Dorongic-avatar

    Vladimir Dorongic

    Ne moze da se instalira na novim huawei uredjajima, na instagram i facebook ne odgovaraju. Jednostavno cu otici i ugasiti ovu uslugu posto je ne mogu koristiti.

  9. Aleksandar Kovacevic-avatar

    Aleksandar Kovacevic

    Aplikacija je ok ali je zaista nevjerovatno da se ne mogu prebacivati sredstva sa deviznog USD računa na tekući i druge račune (konverzija) bez dolaska u banku. Sve druge Banke u CG imaju tu opciju preko ebankinga. Koja je poenta imati ebanking ako morate zbog ovakve gluposti ićii u banku. I kako ići ako se nalazite u inostranstvu. Prosto nevjerovatno. Krajnje je vrijeme da omogućite ovu opciju.

  10. Iva Radunovic-avatar

    Iva Radunovic

    Još niste omogućili korisnicima da naprave screen shot ili na neki drugi način izvuku izvod, kao dokaz o uplati!! To apsolutno obesmišljava korištenje mobilne aplikacije!! Aplikacija iskače svaki put kada se, čak i na sekund, uđe u neku drugu aplikaciju (npr da se pogleda koje račune i koliko treba platiti). Potrebno je ponoviti logovanje opet i opet I opet... Stara, prastara, aplikacija je imala više korisnih mogućnosti. Sa ovom ste samo nazadovali i predugo ništa ne unspređujete.