Bilim ve Teknik APK

Version 2021.08.01 - com.populerbilim.bilimveteknik
populerbilim,bilimveteknik,education,bilim,teknik

TUBITAK Science and Technology Magazine Mobile App Augmented Reality This application is an "augmented reality" application that can be used with the "Solar System" poster included with the 2021-August issue of Bilim ve Teknik magazine and the "Cell" poster included with the 2020-November issue. Detailed information and directions are included in the application. You can find Bilim ve Teknik at newsagents, some bookstores and supermarkets. To get more detailed information about the application and to obtain the posters; You can check the address Bilimteknik.tubitak.gov.tr/uygulama. NOTE: You must allow the app to use your device's camera at first launch.

Bilim ve Teknik apk

APP Information

Download Version 2021.08.01 (9)
Apk Size75.92 MB
App DeveloperTÜBİTAK
Malware CheckTRUSTED
Install on Android6.0 and up
App Packagecom.populerbilim.bilimveteknik.apk
MD5e1157819170dabd7762ff785077bca6c
Rate5
Website http://www.bilimteknik.tubitak.gov.tr

Download Bilim ve Teknik 2021.08.01 APK

App Description

Bilim ve Teknik is populerbilim,bilimveteknik,education,bilim,teknik, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit TÜBİTAK website who developed it. com.populerbilim.bilimveteknik.apk apps can be downloaded and installed on Android 6.0 and higher Android devices. The Latest Version of 2021.08.01 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 38+ times on store. You can also download com.populerbilim.bilimveteknik APK and run it with the popular Android Emulators.

Bu uygulama Bilim ve Teknik dergisinin 2021-Ağustos sayısı ile birlikte verilen "Güneş Sistemi" posteri ve 2020-Kasım sayısı ile birlikte verilen "Hücre" posteriyle birlikte kullanılabilen bir "artırılmış gerçeklik" uygulamasıdır. Detaylı bilgi ve yönlendirmeler uygulama içinde yer almaktadır.
Bilim ve Teknik dergisini gazete bayilerinde, bazı kitapçılarda ve süpermarketlerde bulabilirsiniz.
Uygulama ile ilgili daha detaylı bilgi almak ve posterleri edinmek için; bilimteknik.tubitak.gov.tr/uygulama adresini inceleyebilirsiniz.
NOT: İlk açılışta uygulamanın cihazınızın kamera kullanımına izin vermelisiniz. 

App ChangeLog

  • TÜBİTAK Bilim ve Teknik 2021-Ağustos sayısı ile birlikte verilen "Güneş Sistemi" posteri ile artırılmış gerçeklik deneyimi yaşayabilirsiniz.
  • İçerik güncellendi.

App Screens

Bilim ve Teknik App Screen 1Bilim ve Teknik App Screen 2Bilim ve Teknik App Screen 3Bilim ve Teknik App Screen 4Bilim ve Teknik App Screen 5Bilim ve Teknik App Screen 6Bilim ve Teknik App Screen 7Bilim ve Teknik App Screen 8Bilim ve Teknik App Screen 9Bilim ve Teknik App Screen 10Bilim ve Teknik App Screen 11Bilim ve Teknik App Screen 12Bilim ve Teknik App Screen 13Bilim ve Teknik App Screen 14Bilim ve Teknik App Screen 15Bilim ve Teknik App Screen 16Bilim ve Teknik App Screen 17Bilim ve Teknik App Screen 18Bilim ve Teknik App Screen 19Bilim ve Teknik App Screen 20Bilim ve Teknik App Screen 21Bilim ve Teknik App Screen 22Bilim ve Teknik App Screen 23Bilim ve Teknik App Screen 24Bilim ve Teknik App Screen 25Bilim ve Teknik App Screen 26

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

  1. Okur yazar Oynarım-avatar

    Okur yazar Oynarım

    Abi bu ne ya dergi ile alakası yok VR gözlük uygulaması indiriyorsun isim ne içerik ne kardeşim

  2. Ada Özkuşlar-avatar

    Ada Özkuşlar

    Daha önceki aylarin dergileri de olsa iyi olurdu

  3. Abdullah YEŞİLDEMİR-avatar

    Abdullah YEŞİLDEMİR

    Şu uygulamanın ismini değiştirin derginin kendisi sanıp indiriyoruz

  4. Iskender Erdinc-avatar

    Iskender Erdinc

    Kafamı buluyorsunuz.

  5. Sinan Karaalioğlu-avatar

    Sinan Karaalioğlu

    You can't be serious

  6. NİCKORNİKO-avatar

    NİCKORNİKO

    It is very delicious

  7. -avatar

  8. -avatar

  9. -avatar

  10. -avatar