iRIS APK

Version 6.4.4 - cz.zolex.iris
zolex,iris,travel,local

Current location of all vehicles in the IDS JMK system, including Brno.

iRIS apk

APP Information

Download Version 6.4.4 (644)
Apk Size13.09 MB
App DeveloperZoltán Jalsovszky
Malware CheckTRUSTED
Install on Android7.0 and up
App Packagecz.zolex.iris.apk
MD529f7cbd9ce4c51930a4edc8e77768c36
Rate5
Website http://iris.bmhd.cz/

Download iRIS 6.4.4 APK

App Description

iRIS is zolex,iris,travel,local, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Zoltán Jalsovszky website who developed it. cz.zolex.iris.apk apps can be downloaded and installed on Android 7.0 and higher Android devices. The Latest Version of 6.4.4 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 613+ times on store. You can also download cz.zolex.iris APK and run it with the popular Android Emulators.

This application is displaying the current location and departures of all vehicles in the IDS JMK system, including public transport in Brno, Blansko, Kyjov, Břeclav, Vyškov, Adamov, Hodonín, Znojmo, regional buses, trains and other tranportation info (for example diversions, extraordinary events)./n/nThe position of the vehicles is transmitted using the CEDRIS and RIS traffic control centers and is updated about every 10 seconds. 

App ChangeLog

  • Bug fixes.

App Screens

iRIS App Screen 1iRIS App Screen 2iRIS App Screen 3iRIS App Screen 4iRIS App Screen 5iRIS App Screen 6iRIS App Screen 7iRIS App Screen 8iRIS App Screen 9iRIS App Screen 10iRIS App Screen 11iRIS App Screen 12iRIS App Screen 13iRIS App Screen 14

Older Versions

More Android Apps to Consider

Google Play Reviews

  1. Kingis Nidoking Nitro-avatar

    Kingis Nidoking Nitro

    "Selected routes" doesnnot offer night buses for whatever reason, yet it offers several trains. Sometimes fails to load vehicles (rarely). Certain timetables are incorrect (e.g. 67). Great app otherwise, I use it almost daily. Also has current information regarding all diversions (even for just a weekend), just not traffic jams/crashes.

  2. Lanýž Bílý-avatar

    Lanýž Bílý

    Aplikace má v sobě pár chyb, ale koncept transparence a zjednodušení života uživatelům IDS JMK je skvělý. Bez této aplikace bych se neobešel, ale hodila by se nějaká kooperace s dalšími značkami, aby sledování vozidel nebylo omezeno pouze na JMK. Také je aplikace trochu chaotická a působí neuspořádaně, někdy se mi v ní těžko orientuje. Celkový dojem je ale na pět hvězdiček.

  3. Martin Hanzalek-avatar

    Martin Hanzalek

    Prima aplikace, díky za opravu z posledního uprade. Používám opravdu často, abych zjistil, zda už mám na danou tramvaj počkat, nebo se můžu ještě jednu či dvě zastávky projít, než abych stál na zastávce. Taky je to prima pro zjištění, kdy pojede autobus některé z okružních linek, které jsou obvykle různě zpožděné kvůli provozu ve městě.

  4. Petr Novák-avatar

    Petr Novák

    Po aktualizaci nepoužitelná: když jsem ve Znojmě a chci se podívat na nějaký autobus v Brně, vždy se zasekne a hodí mě zpět do Znojma

  5. Tomáš Martauz-avatar

    Tomáš Martauz

    Bohužel po každém otevření aplikace není defaultní zobrazení "Selected routes"

  6. Marek Omasta-avatar

    Marek Omasta

    S posledním updatem se dost zlepšila použitelnost. Třeba autofocus na textové pole v odjezdech. Zájmové linky + filtrování podle nich jsou super. Díky!

  7. Dalimil Gala-avatar

    Dalimil Gala

    Ten nový způsob filtrování je horší než ten starý, ale ani ten nebyl nic moc. Uvítal bych u poloh timestamp, jinak nejde zjistit, jestli se vozidlo někde nezaseklo.

  8. Pavel Šmak-avatar

    Pavel Šmak

    Kordis tradičně zkurvil dobrou aplikaci. Nebo UFO uneslo polovinu linek?

  9. David Klement-avatar

    David Klement

    edit: unfortunately last month or two, the details of vehicles stopped showing and only a big question mark appears _______________ awesome app for Brno public transport - really makes it easier to travel (real time GPS data from vehicles)

  10. A Google user-avatar

    A Google user

    Skvělá appka! Škoda že nemá mapové podklady offline a furt sosá data kvůli mapě, jinak by to bylo pět hvězd!