155.sk APK

Version 1.2 - sk.x155.app
x155,medical,155.sk

155.sk apk

APP Information

Download Version 1.2 (11)
Apk Size24.51 MB
App DeveloperOperačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR
Malware CheckTRUSTED
Install on Android5.0 and up
App Packagesk.x155.app.apk
MD5cf945aedcc0055480096f56cfd5e7a48
Rate5
Website http://www.155.sk

Download 155.sk 1.2 APK

App Description

155.sk is x155,medical,155.sk, content rating is Everyone (PEGI-3). This app is rated 5 by 1 users who are using this app. To know more about the company/developer, visit Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR website who developed it. sk.x155.app.apk apps can be downloaded and installed on Android 5.0 and higher Android devices. The Latest Version of 1.2 Available for download. Download the app using your favorite browser and click Install to install the application. Please note that we provide both basic and pure APK files and faster download speeds than APK Mirror. This app APK has been downloaded 27+ times on store. You can also download sk.x155.app APK and run it with the popular Android Emulators.

Privolať pomoc je jednoduché. Stačí podržať ikonu tlačidla po dobu štyroch sekúnd. Okamžite sa odošlú dôležité informácie s využitím lokalizácie volajúceho, núdzových SMS správ a dátového prenosu pre rýchlu identifikáciu požadovanej pomoci. 

Odporúčame vyplniť kontaktné informácie v aplikácii pre urýchlenie procesu poskytnutia požadovanej pomoci. Táto služba vyžaduje povolenia pre aplikáciu: prístup k polohe GPS, SMS, Internetu a realizácii telefónneho hovoru. Ak aplikácia nemá prístup na Internet, pracuje v obmedzenom režime prostredníctvom SMS služby a telefonického hovoru. 

Aplikácia podporuje jednoduchú komunikáciu pre nepočujúcich. 

V prípade potreby je možné využiť ikonu tlačidla Horská Záchranná Služba (HZS), kedy sa uskutoční priame volanie na HZS. Upozornenie: v tomto prípade nebude linka 155 kontaktovaná. 

Aplikácia obsahuje návod na poskytnutie prvej pomoci, kontakty na nemocnice a ďalšie informácie.
Calling help is easy. Just hold the button icon for four seconds. Immediate information will be sent instantly through the use of caller location, emergency SMS messaging, and rapid identification of required assistance.

We recommend filling in the contact information in the application to speed up the process of providing the requested assistance. This service requires pre-access permissions: access to GPS, SMS, Internet, and phone call. If the app does not have access to the Internet, it operates in restricted mode via SMS service and a phone call.

The application supports simple communication for the deaf.

If necessary, you can use the Mountain Rescue Service (HZS) icon to make a direct call to HZS. Note: In this case, line 155 will not be contacted.

The application contains first aid instructions, hospital contacts, and more.
 

App ChangeLog

  • Vyriešený problém s tlačidlom back

App Screens

155.sk App Screen 1155.sk App Screen 2155.sk App Screen 3155.sk App Screen 4

Older Versions

More Android Apps to Consider

sk

Google Play Reviews

  1. Sir Raqua-avatar

    Sir Raqua

    Aplikácia havaruje pár sekúnd po štarte. Nezapamata si ani môj súhlas s podmienkami. EDIT: Problém je, keď je poloha zapnutá na "battery saving". Na "High accuracy" nepadá. Opravte to prosím.

  2. Viktor Sze-avatar

    Viktor Sze

    Je dobrým zvykom, že aplikácia predtým, než si vypýta práva, vysvetlí načo ich potrebuje. Nie ako to máte vy, že ako 1.vec aplikácia dokola žiada nejaké práva a až keď ich povolim, je tam nejaké to vysvetlenie.

  3. Bryan SK-avatar

    Bryan SK

    UPDATE: Práve idem nahlásiť túto apku do Google, ako nebezpečnú a zavádzajúcu. Tvorca zjavne zhrabol prachy za výrobu, ale od roku 2019 žiadne aktualizácie a žiadna reakcia. Apka má vážnu a ničím neospravedlniteľnú chybu: po spustení sa asi minútu krúti koliesko s oznamom "Hľadám aktualizácie" a počas toho sa nedá s apkou nič robiť. Absolútny nonsens takto blokovať používanie apky určenej primárne na riešenie núdzových situácií. Nutné okamžite opraviť, alebo takú apku radšej nepoužívať.

  4. X... Y...-avatar

    X... Y...

    Zapnem si aplikaciu 155.sk a hned aplikacia hlada svoje aktualizacie.To nema nic spolocne so starym alebo novym telefonom.To je tak naprogramovana aplikacia.Aplikacia by mi mala hned umoznit telefonovat,kedze ide o sekundy. Okrem toho by mi aplikacia mala umoznit ulozit si GPS suradnice mojho domu vopred,aby sa nestracal cas,ked budem surne potrebovat zachranku a aplikacia bude hladat moju polohu. Dakujem za pochopenie.

  5. Michal Vitalos-avatar

    Michal Vitalos

    Páni vývojari touto nefungujúcou fušerinou nepriamo ohrozujete životy. Krízová sféra nie je vhodné miesto na vaše chabé IT pokusy a obzvlášť nie keď sa jedná o produkt určený širokej verejnosti, ktorá na neho bude spoliehať v situácii najvážnejšej ako je ohrozenie života.

  6. Igor Homola-avatar

    Igor Homola

    neprichádza mi overovacia sms

  7. Filip Benuska-avatar

    Filip Benuska

    Vsetko funguje!

  8. Karol Sýkora-avatar

    Karol Sýkora

    Keď je vypnuté v systéme "Location" a kliknete tlačítko "Poloha" tak aplikácia padá :( ... to znamená ze keď ho nepovolím aj keď si ho pýta, padanie aplikácie je v poriadku???

  9. Roman Romanec-avatar

    Roman Romanec

    V appke nefunguje funkcia back -> je potrebne stale ist na button Prva Pomoc. Taktiez nefunguje scroll (Samsung S7) v jednotlivych moduloch napr. krvacanie ci mozog.

  10. Soňa Ivanovičová-avatar

    Soňa Ivanovičová

    Nie zle, prenos informácií z aplikácie do strediska je veľká výhoda, no v tej oblasti informácií o jednotlivých stavoch by sa zišlo menej textu a niečo ako hlasový asistent. Ako, v situácii že mi človek krváca fakt nepotrebujem čítať litanie, potrebujem rýchlo zistiť co mam robiť. Čiže animácia alebo hlasovo. Tiez k oživovaniu by sa dal naprogramovať rytmus 30:2 a animovaná inštruktáž.